Over mij

OVER MIJ


Genieten van het leven, elke dag opnieuw 

Begin mei 2016 richtte ik mijn geliefde 'Resicare' op vanuit de liefde voor mens en dier.

Van bij aanvang was dit uniek in de regio, zeker wat betreft het 'vakantietoezicht' waarbij ik ook oppas van dieren ter harte nam. Ondertussen is Resicare geëvolueerd naar drie services zoals je hier kunt ontdekken.


Van bij de start zijn 'kwaliteit' & 'vertrouwen' een topprioriteit voor mij, er moet een klik zijn met de klanten! 

Lees dus zeker hieronder 'mijn verhaal' en ontdek of ik Uw vertrouwen kan verdienen.


Ik kijk er naar uit U te ontmoeten en te zien wat ik voor U kan betekenen.

MIJN VERHAAL

Als kind genoot ik, samen met mijn 2 broers, van een zorgzame, oprechte en waardevolle opvoeding. Samen trokken we vaak de natuur in, waarbij mijn Vake als natuurgids een groot bewonderaar was van fauna en flora. Ons Moeke leerde me vooral het zorgzame, respect hebben voor mens en dier. 


Als jongvolwassene groeide ik al snel door binnen het jeugdwerk, van animator, hoofdanimator, instructeur tot zelfs coördinator van verschillende vakantiecentra. Het heeft me heel wat mensenkennis bijgebracht alsook het organisatorisch talent kwam heel snel boven drijven.


Beroepshalve heeft het zorgzame altijd een prominente rol gespeeld, tot op vandaag nog steeds.

Ondertussen werk ik reeds 21 jaar als internaatsopvoeder, vooral met jongeren van 14 tot 17j. Een job die ik nog steeds graag en vanuit mijn hart doe, onze jongeren hebben immers meer dan ooit nood aan een zorgzame & liefdevolle omgeving. 


Naast deze specifieke job blijft er heel wat tijd over die ik met Resicare ten volle benut. Alsook mijn hobby als 'touringcarchauffeur' krijgt af en toe nog een plaatsje, het zorgt voor een mooie afwisseling in mijn leven. 


Een bezige, maar vooral gelukkige bij die geniet van het leven in al zijn facetten. Reizen en tijd maken voor familie & vrienden kunnen hierbij niet ontbreken!

WAT ME INSPIREERT


De natuur, de zee en de aanwezigheid van mensen rondom mij kunnen me een boost aan energie geven.


  • Zorgen voor elkaar, liefhebben en eerlijkheid zijn de bouwstenen van onze samenleving. Ego, macht en jaloezie maken op mij geen indruk, integendeel.
  • Het leven en het werk van Giovanni Don Bosco heeft me bijzonder geïnspireerd. Zijn inzet voor anderen, zonder zich te laten meeslepen door politieke en sociale twistpunten.