About me

Liefde voor mens & dier ...

Als kind genoot ik, samen met mijn 2 broers, van een zorgzame, oprechte en waardevolle opvoeding. Samen trokken we vaak de natuur in, waarbij mijn Vake als natuurgids een groot bewonderaar was van fauna en flora. Ons Moeke leerde me vooral het zorgzame, respect hebben voor mens en dier.


Als jongvolwassene groeide ik al snel door binnen het jeugdwerk, van animator, hoofdanimator, instructeur tot zelfs coƶrdinator van verschillende vakantiecentra. Het heeft me heel wat mensenkennis bijgebracht alsook het organisatorisch talent kwam heel snel boven drijven.


Beroepshalve heeft het zorgzame altijd een prominente rol gespeeld, tot op vandaag nog steeds

Resicare


Begin mei 2016 richtte ik 'Resicare' op vanuit de liefde voor mens en dier.

Van bij aanvang was dit uniek in de regio, zeker wat betreft het 'vakantietoezicht' waarbij ik ook oppas van dieren ter harte nam. Ondertussen is Resicare geƫvolueerd naar drie services zoals je hier kunt ontdekken.


Zoals steeds zijn 'kwaliteit' & 'vertrouwen' een topprioriteit voor mij, er moet een klik zijn met de klanten!

Lees gerust 'mijn verhaal' en ontdek of ik Uw vertrouwen kan verdienen.


Ik kijk er naar uit U te ontmoeten en te zien wat ik voor U kan betekenen.

Ondertussen werk ik reeds 21 jaar als internaatsopvoeder, vooral met jongeren van 14 tot 17j. Een job die ik nog steeds graag en vanuit mijn hart doe, onze jongeren hebben immers meer dan ooit nood aan een zorgzame & liefdevolle omgeving.


Naast deze specifieke job blijft er heel wat tijd over die ik met Resicare ten volle benut. Alsook mijn hobby als 'touringcarchauffeur' krijgt af en toe nog een plaatsje, het zorgt voor een mooie afwisseling in mijn leven.


Een bezige, maar vooral gelukkige bij die geniet van het leven in al zijn facetten. Reizen en tijd maken voor familie & vrienden kunnen hierbij niet ontbreken!

Kwaliteit met een hart voor mens en dier


Laat Uw zorgen over aan Resicare